lördag 2 januari 2010

Skattjakt på landetHej,

Idag tänkte jag visa några bilder från fritidshuset inbäddat i ett underbart vackert vinterlandskap. Det var -22 grader när vi var där senast, så det var lite för kallt för att pulsa runt ute i snön. Men en brasa hann vi göra i allafall, så att vi kunde grilla korv. Jag har dock aldrig tidigare varit med om grillad korv som svalnat så fort. Vi behövde inte ens blåsa på minstingens korv...

Trots kylan var vi tvugna att gå runt i bodarna på sakletarjakt, i hopp om att de gamla ägarna lämnat kvar några skatter. Våra förhoppningar infriades. Vi fann nämligen lite smått och gott, bl.a gamla spröjsade fönster och en gammal åra. De rengjordes och fick en plats på väggen i boningshuset, i vardagsrummet närmare bestämt. Tavlorna får hänga på väggen tills vi hittar någon slags förvaringsmöbel eller liknande att ha längst väggen under åran. Förhoppningsvis kanske vi hittar en hel del möbler att fylla huset med i sommar på någon närliggande loppis.

Jag och familjen längtar redan till sommaren, då vi kan spendera mer tid i fritidshuset. Om barnen fick bestämma så skulle de vilja bo där jämt, eftersom de stortrivs där.

Ha det gott i snön!

Kram,
Lilla My

Inga kommentarer: