tisdag 5 augusti 2008

Bloggpremiär



Idag, en regnig dag, är det premiär för min nya blogg. Tänk, vad man kan bli kreativ av lite regn och rusk! Igår städade jag i fyra timmar, tack vare regnet. Det kanske borde regna lite oftare, så jag får lite fler saker gjorda här hemma... Nä, skämt och sido. Det är inte så dumt med sol heller, även om värmen gör en lite slöare.

Eftersom det ska regna de närmaste dagarna blir det mest inomhusaktiviteter på schemat, vilket är bra, för då kan jag jobba lite på bloggen.

Efter att ha tittat lite i mitt bildarkiv lyckades jag hitta några bilder som jag tänkte dela med mig av framöver. Den första bilden visar en otroligt vacker gammal fyrvaktarbostad i Oxelesund (Femöringen). Bilden togs av mig i samband med en släktträff som hölls där 12 maj, -07. Alla närvarande släktingar övernattade i stugan.

Det var riktigt mysigt och näst intill magiskt att få uppleva naturen så nära inpå; ljudet av havsvågorna som slog mot klipporna, sjöbrisen som ryckte tag i stugan och fiskmåsarna som skrattade.

Närmare än så går det knappast att komma Moder Natur.

Mvh,
Lilla My

7 kommentarer:

Lila sa...

Halloj tjejen!! Välkommen till bloggvärlden! En förtrollad bild du visar.

Ska bli skoj att följa med dig i bloggvärlden...

Kramis Lila

Lilla My sa...

Tack, tack.
Jag är så glad över att jag tagit beslutet att starta upp en blogg, även om jag fått slita mitt hår en hel del, eftersom jag och datorer har lite svårt att komma överens... De kan driva mig till vansinne ibland, minst sagt. Nå ja,
slutresultatet för idag blev ju bra i allafall.
Kram på dig med!!!

Anonym sa...

Godmorgon i regnet, vilken underbar bild du fångat,ljuset ger magi till motivet.*ler* Den bilden fick min morgon att skina. Att du och datorn inte går i hop kan jag inte säga att jag ser något tecken på, din blogg är super fin My.

Lot´s of love , din syster;)

In my house sa...

Välkommen till "bloggvärlden" =) Hittade hit genom Lila...
- Ser att du fick slita ditt hår,,, hehe det har jag oxå gjort, men nu blir jag nästan häpen av mig själv! man lär sig hela tiden nya saker......

Härlig bild du visar och mysigt du skriver!!! Lycka till =) =)

Kram josse

Malin - I min trädgård sa...

Vad roligt med en ny blogg! Hittade hit tack vare Lila...

Ha det rba!

Ett hem på landet sa...

Hej & Välkommen till bloggvärlden!!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Välkommen till bloggvärlden! Visst är det roligt?

Problemet är bara att hinna med allt det roliga med att kommentera andras bloggar så att man visar att man finns... Ibland hinner man och ibland hinner man inte, och samma sak är det med inläggen. Viktigt att inte göra det till ett "måste" utan att göra allt för att det är så roligt! Kram!