söndag 11 januari 2009

Välkommen in i badrummet



Välkommen in i vårt badrum, som ligger på övre plan. Väggarna är i vitt standardkakel, förutom en vägg som är ljusgrå. Klinkersen på golvet är mörkgrå. Vi valde neutrala färger i badrummet, för att kunna förändra med textilier istället. Det gör inredningsmässiga förändringar både billigare och enklare, vilket är viktigt att tänka på om man gillar att förändra hemmet ofta. Med lugna väggar kan inredningsdetaljerna även framhävas tydligare.

Dörren in till badrummet har infällda runda, frostade fönster för att kunna släppa in mer dagsljus på övervåningen. Det fungerar bra och ser väldigt fint ut.

Badrummet är hemmets frizon. Det är ett rum för avkoppling alternativt vattenlek. När vi känner oss frusna tappar vi upp ett varmt bad, gärna med badskum, badkulor och badrosor. Ofta tänder vi även doftljus för att förhöja mysstämningen i badrummet.

Så här vintertid använder vi badkaret ofta. Någon gång i framtiden har vi för avsikt att byta ut vårt nuvarande traditionella badkar med tassar mot ett mer avancerat massagebadkar, dock i ungefär samma storlek som ett vanligt badkar.







2 kommentarer:

Två systrar sa...

Halloj! Ser ut som du bott i Sorunda på dina "gamla" bilder:-) stämmer det? Och nu lite närmare "storstan" :-) isåfall är vi ju nästan grannar! Kram C&M

Lilla My sa...

Ja, det stämmer att jag bott i Sorunda. Det är verkligen skönt att bo närmare allt nu, Sorunda ligger ju lite avigt till... Vad roligt att vi nästan är grannar. Måste kika in hos Er. :)

Lilla My