tisdag 27 oktober 2009

Bilder från den ena husvisningen

Här är en bild på allén som leder till herrgården, byggdegården och husobjektet. Det var en underbar känsla att köra igenom allén... Det kändes pampigt.

Det här är en grillplats utanför byggdegården, bara hundra meter knappt från husobjektet. Fint, va?
Här är några bilder på "mellanrummet", som vi kallar det. Ett potensiellt sällskapsrum på övervåningen mellan de två lägenheterna. Det går att gå mellan de båda lägenheterna här. Fiffigt, va?
Här finns en murstock man kanske kan jobba lite med...

Här ser ni delen som vetter mot husets framsida. Huset är summetriskt, så det ser lika ut på sidan som vetter mot husets baksida. Med andra ord så finns det redan fönster i "mellanrummet".
Här är en bild från ett av uthusen. Vad sägs om ett lekloft? Här kan barnen säkert ha mycket skoj. :)
Den här bilden är tagen i snickarboa, närmast boningshuset.
Här är en bild på stegen upp till loftet i ett av uthusen.
Här har vi en massa ved i ett av uthusen, samma som har lekloftet.
Så här ser det ut i närheten av hustomten. inte så dumt närområde va?
Man kan t.o.m höra vattnet porla. Drömskt...
Här är ett av uthusen, samt utedass. Framför finns en stor gräsyta. Där går det bra att parkera större fordon. Bäcken på tomten går ej framför detta uthus. Tomtkartan är därför lite felaktig på den punkten.
Här är en bild på gaveln som vetter mot grannen. På tomten finns gott om fruktträd.
Så här ser det ut om man står utanför utedasset och tittar upp mot boningshuset.
Det finns t.o.m en gammal vattenpump... Den fungerade dock ej vad vi kunde se.
Här är en bild på uthuset med lekloftet bl.a. Där finns också plats att ställa upp större fordon på. Till höger i bild syns bäcken på tomten. Barnen prövade dess djup. Den blev godkänd. :)
Till höger i bild syns snickarboa. Till vänster syns ännu fler fruktträd och bärbuskar. Till vänster ligger grannhuset och till höger husobjektet (som ej syns på bild).
Här är grannhuset. Visserligen ganska nära men tomten är så stor att man kan få vara ifred iallafall. Om man störs kan man väl alltid sätta en pilhäck där eller något sådant... Bilden är tagen på tomtgränsen.
Oj, här kom en dubblett. Men det gör inget. Visst är träden vackra?
Här har vi parkerat utanför gaveln som vetter mot byggdegården. Bakom Chryslern rinner ån. Man kan både se och höra den från tomten.
Här är en bild på gaveln som vetter mot byggdegården. Till vänster syns snickarboa och till höger uthuset med lekloftet.

Vi visar inga invändiga bilder, förutom på "mellanrummet", eftersom ni redan sett dem.

Allt som allt, motsvarade inte objektet våra förväntningar. Det överträffade dem!!! Vi blev nog lite kära i det... :) Det vackra läget gör att avståndet inte blir så betydande.

Vi hörs snart. Kram!
Lilla My med familj

Inga kommentarer: